Marseille saippua Savon Noir

17,50 

Musta nestemäinen saippua 100% oliiviöljytiivisteellä ilman lisättyä hajustetta. Tämä musta saippua on valmistettu yksinomaan ja kokonaan oliivin puristemassa öljystä (väri tumma), joka on saippuoitu kattilassa perinteisellä Marseille-menetelmällä.
Varainhankintatulo 4.50€/pullo.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Sen tuoksu on tyypillinen ja se on esi-isien luonnontuote, jolla on monia käyttötarkoituksia. Se on biohajoava luonnollinen pesuaine, joka kunnioittaa pyykkiä, pintoja ja planeettaa. Se puhdistaa ja hoitaa kaikentyyppisiä pintoja: ikkunat, liesituuletin, laatat, linoleumi, maalatut seinät, saniteettituotteet, keramiikka, nahka jne.
100 % ainesosista ovat luonnollista alkuperää.
– 100 % oliiviöljyä
– Keitetään kattiloissa perinteisellä “Marseillaise” -menetelmällä.
– Valmistettu Ranskassa muutaman kilometrin päässä Genevejärvestä.
– Täysin ekosertifioitu, ilman lisäaineita, kuten SLS, EDTA, synteettisiä tuoksuja.
– Kierrätettävä pullo. Koko 1 litra.
Käyttöohjeita: #Tämä musta saippua ei ole kosmeettinen tuote.#
Se on luonnollista alkuperää oleva monikäyttöinen pesuaine, joka puhdistaa poistaa hellävaraisesti ja perusteellisesti rasvaa kaikenlaisilta pinnoilta (keittiön kalusteet, grillit jne.).
Purista pesuainetta muutama pisara märälle sienelle tai liinalle, puhdista astia tai pinta ja huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä. Ruoan kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat pitää huuhdella todella hyvin. Lattioiden puhdistamiseksi lisää ämpärilliseen vettä, ruokalusikallinen pesunestettä.
Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen.
Ihoärsytyksen vuoksi: ota yhteys lääkäriin.
Roiskeet silmiin: Huuhtele varovasti vedellä, useita minuutteja. Jos silmä-ärsytys jatkuu: mene lääkäriin. Mustaa saippuaa voidaan käyttää myös pesuaineena tai tahranpoistoaineena, sekä poistaa pinttyneet tahrat värillisestä pyykistä.

Paino0,120 kg (kilogramma)
Marseille saippua Savon Noir